Volg mij ook op Twitter LinkedIn Facebook

To change the world

Carrière Coaching

Gericht werken aan loopbaanoriëntatie/outplacement, ontwikkeling en aanscherping van competenties en vaardigheden (time- en energiemanagement).

Management Coaching

Werken aan effectief (persoonlijk) leiderschap voor leidinggevenden.

Team Coaching

Begeleiding van teams die erop gericht is om de eigen en elkaars kwaliteiten en talenten (beter) te kennen en benutten, samenwerkingsproblematieken bespreekbaar te maken en een gezamenlijke basis creëeren om daarmee de samenwerking te optimaliseren. Daarbij heb ik oog voor de onderstroom en wat er speelt in het hier en nu. Door passende en onconventionele interventies help ik teams om ingesleten patronen te herkennen en te doorbreken.

Executive Coaching 

Spiegel en sparringspartner voor directieleden, leden van Raden van Toezicht/Raden van Bestuur.

Coachtraject

Een coachtraject is altijd maatwerk en begint met een vrijblijvend intakegesprek waarbij de coachvraag verhelderd wordt. Op basis daarvan doe ik een voorstel betreffende de aanpak en het aantal sessies.

Mijn coaching is gericht op het ontdekken en benutten van ieders potentieel, kracht, energie en kwaliteiten. Persoonlijke ontwikkeling en groei staan centraal. Mijn ervaring is dat er vaak meer mogelijk is dan je aanvankelijk denkt. Of dat nu is in een (vaste) baan of in (het starten van) je eigen bedrijf. Kenmerkend voor mijn coaching: confronterend én hartelijk, uitnodigend én uitdagend met persoonlijk leiderschap als rode draad. Het doel is:  optimaal presteren vanuit je eigen kracht met plezier!

Als allround coach zet ik diverse methodieken/modellen in, zoals transactionele analyse, systemisch werken, voice dialogue en drijfverenonderzoek. Om een goed beeld te krijgen van wie je bent, wat je ambities zijn, je voorkeursstijlen en -communicaite werk ik als gercertificeerd consultant met de drijfverentest van Profile Dynamics.

Profile Dynamics

Ontdekken, bewust worden, keuzes maken. Van het hebben van wensen naar het realiseren ervan!

Joomla SEF URLs by Artio

Publicaties

  • Stel je voor… Medewerkers zijn gelukkig in hun werk…

    Van beoordelingsgesprek naar geluksgesprek Wetenschappelijk onderzoek onderschrijft het: Gelukkig werken laat je beter functioneren en goed...

  • Werken aan Gelukkig Werken loont!

    Over een week start ik met de opleiding tot Gelukkig Werken-coach bij Onno Hamburger. Ter voorbereiding herlees ik het boek ‘Gelukkig Werken’ , dat hij...

  • Geen seconde spijt!

    Op de kop af 50 jaar heeft hij bloemen en planten aan de deur verkocht in diverse dorpen in de regio vanuit een oud wit busje. Weer of geen weer,...


Alle publicaties

Neem contact op!

Annemarie van Weelie

Interim HRM, Coaching en Training
Asperen

Bel mij op 06 51939899

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK 30283325


Profile Dynamicslogo wil