Volg mij ook op Twitter LinkedIn Facebook

Asperen, 17 mei 2018

Annemarie van Weelie Coaching en HRM Advies respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site.Daarom doen wij er alles aan om de persoonlijke informatie die je aan mij verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming te behandelen. 
Door mijn website te bezoeken ga je akkoord met onderstaand Privacy Statement, zo ook wanneer je offline gegevens met mij deelt.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wanneer u het contactformulier invult, vragen wij u om deze privacyverklaring door te nemen, zodat u precies weet wat er met uw gegevens gebeurd. De gegevens worden versleuteld verstuurd. Wij verzamelen alleen de gegevens die we echt nodig hebben.

Contactformulier

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken met het algemene contactformulier:
– Naam
– Emailadres

Annemarie van Weelie Coaching en HRM Advies bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
Uw gegevens gaan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Nadat de mail is gelezen en er is gereageerd, wordt je mail, wanneer er een langere verbinding ontstaat bewaard. Wanneer na de reactie het contact wordt beëindigd, verwijderen we de mail.

Het is uiteraard altijd mogelijk om uw gegevens in te kijken of te wijzigen. Ook heeft u het recht om eerder gegeven toestemming tot het verzamelen en verwerken van gegevens in te trekken.

Annemarie van Weelie Coaching en HRM Advies neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En uiteraard hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer u vindt dat er niet zorgvuldig met uw gegevens wordt omgegaan.

Delen met derden

Annemarie van Weelie Coaching en HRM Advies zal uw gegevens nooit aan derden verkopen en verstrekt uw persoonsgegevens alleen wanneer dit nodig is.

Cookies

Annemarievanweelie.nl maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die de website op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatst. Annemarievanweelie.nl gebruikt cookies om statistieken te verzamelen over het gebruik van de website.

Met behulp van Google Analytics verzamelt Annemarievanweelie.nl gegevens over hoe bezoekers van de website de website gebruiken. Dit geeft ons inzicht in bijvoorbeeld bezoekersaantallen, meest bezochte pagina's en vaak gezochte onderwerpen. Wij gebruiken deze informatie om de website beter te laten inspelen op de behoeften van bezoekers.
Wij kunnen deze cookies niet traceren naar een pc of persoon en wij verzamelen geen persoonlijke gegevens met deze cookies. We gebruiken de informatie alleen voor het hierboven beschreven doel.

U kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie het artikel Cookies, wat zijn het en wat doe ik ermee? (link opent in nieuw venster) voor een toelichting.

Social Media

Annemarie van Weelie Coaching en HRM Advies maakt op de website gebruik van diverse social media, zo kunnen derden de het bericht delen met anderen

Linkedin – Privacy Policy LinkedIn
Facebook – Privacy Policy Facebook
You Tube – Privacy Policy You Tube
Twitter - Privacy Policy Twitter

Beveiliging Website

De website wordt gehost door Sohosted → Sohosted

Er worden met regelmaat backups gemaakt van de website. Deze worden een ½ jaar bewaard. Deze zijn nodig om de website weer online te kunnen zetten, wanneer er een probleem is met de website.

De gegevens die binnenkomen via het contactformulier worden 1x per ½ jaar verwijderd uit de database.

Wij zorgen ervoor dat de recente updates van het CMS Joomla! worden uitgevoerd. Dit om de website zo veilig mogelijk te houden.

Wijzigen van dit privacybeleid

Ik houd mij het recht voor deze Privacyverklaring aan te passen. De wijzigingen zal ik op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 17 mei 2018.

Contactgegevens

Annemarie van Weelie Coaching & HRM Advies
Baronie 10
4147 ET Asperen
06 51939899
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 30283325

Joomla SEF URLs by Artio

Publicaties

  • Stel je voor… Medewerkers zijn gelukkig in hun werk…

    Van beoordelingsgesprek naar geluksgesprek Wetenschappelijk onderzoek onderschrijft het: Gelukkig werken laat je beter functioneren en goed...

  • Werken aan Gelukkig Werken loont!

    Over een week start ik met de opleiding tot Gelukkig Werken-coach bij Onno Hamburger. Ter voorbereiding herlees ik het boek ‘Gelukkig Werken’ , dat hij...

  • Geen seconde spijt!

    Op de kop af 50 jaar heeft hij bloemen en planten aan de deur verkocht in diverse dorpen in de regio vanuit een oud wit busje. Weer of geen weer,...


Alle publicaties

Neem contact op!

Annemarie van Weelie

Interim HRM, Coaching en Training
Asperen

Bel mij op 06 51939899

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK 30283325


Profile Dynamicslogo wil