Volg mij ook op Twitter LinkedIn Facebook

voelbare passie

Ze kwam binnen met wat afhangende schouders: leidinggevende aan professionals, niet meer goed passend bij de organisatie waar ze destijds met zoveel enthousiasme was gestart, "mezelf onderweg wat kwijtgeraakt" zoals ze zelf verwoordde. Teleurgesteld, niet in de laatste plaats in zichzelf.
 
En toch zag ik direct ook iets anders in haar blik. Opluchting. En na het loslaten van haar ballast, ruimte voor nieuw perspectief.

We zijn een aantal coachsessies verder waarin we haar drijfveren onder de loep hebben genomen, zij geoogst heeft wat er allemaal aan waardevols in haar bagage zit en ze gedroomd heeft over een andere toekomst.
Nu zit ze daar tijdens onze laatste sessie: recht op, met een blos van opwinding over haar plannen verwerkt in een prachtige powerpoint. 'Voelbare passie', komt er in me op. Ze presenteert me haar uitgewerkte plannen, legt uit voor welke opleiding ze gekozen heeft (ze is al begonnen!) en welke realistische stappen in de tijd ze gaat nemen.

In drijfveren (Profile Dynamics) termen scoort ze hoog op Geel (analyse, creativiteit, denkkracht) en op Oranje (doelgerichtheid). Een ondernemende dame met geweldige borrelende ideeën vertelt me levendig over haar toekomst.
Ze IS haar toekomst...
Joomla SEF URLs by Artio

Publicaties

  • Stel je voor… Medewerkers zijn gelukkig in hun werk…

    Van beoordelingsgesprek naar geluksgesprek Wetenschappelijk onderzoek onderschrijft het: Gelukkig werken laat je beter functioneren en goed...

  • Werken aan Gelukkig Werken loont!

    Over een week start ik met de opleiding tot Gelukkig Werken-coach bij Onno Hamburger. Ter voorbereiding herlees ik het boek ‘Gelukkig Werken’ , dat hij...

  • Geen seconde spijt!

    Op de kop af 50 jaar heeft hij bloemen en planten aan de deur verkocht in diverse dorpen in de regio vanuit een oud wit busje. Weer of geen weer,...


Alle publicaties

Neem contact op!

Annemarie van Weelie

Interim HRM, Coaching en Training
Asperen

Bel mij op 06 51939899

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK 30283325


Profile Dynamicslogo wil